Linsy Hellegers

Mail me: info@prachtigenkrachtig.nl
Bel me: 06 – 14 36 03 78
 Spreek me:  In de Praktijk  Lentse schoolstraat 25 / 29 in Lent – Nijmegen
Stuur post naar: Claustrum 11 6515 GH Nijmegen
Volg me op twitter: @linsyhellegers

route naar In de praktijk 

Trein: In de praktijk ligt op 5 minuten lopen van treinstation Lent. Om deze te bereiken steek je de grote weg (Prins Mauritssingel) over richting restaurant Het Witte huis en de winkels. Dan neem je de eerste afslag rechts (na Brasserie lente). Aan de rechterkant vind je het klooster waar In de praktijk is gevestigd.

Bus: lijn 2 en lijn 33 stoppen om de hoek

Auto vanuit de richting van Arnhem: neem de A325 richting Nijmegen.

Aan het einde van de snelweg gaat deze weg over in de Prins Mauritssingel. Bij de derde stoplichten, neem je de afslag links: Lent- Oost (Bij restaurant Het Witte huis). Dan neem je de eerste afslag rechts (na Brasserie Lente). Aan de rechterkant vind je het klooster waar In de praktijk is gevestigd.

Fiets vanuit de richting van Nijmegen:

Neem de fietsbrug tot aan station Lent. Bij het stationsplein steek de grote weg over richting restaurant Het Witte huis. Passeer het Witte huis en neem de eerst volgende afslag rechts ( na Brasserie Lente).  Aan de rechterkant vind je het klooster (Lentse schoolstraat 25-29) waar In de praktijk is gevestigd.

OF

Neem de Waalbrug. Rijd dan onderaan de lus die je maakt rechtsaf en volg het rode fietspad. Deze gaat met een bocht naar links. Blijf deze volgen totdat je de dierenweide passeert. Het klooster vind je daarna aan de linkerkant.

Auto vanuit de richting van Nijmegen

Via het centrum neem je de Waalbrug. Ga na de brug bij de stoplichten rechts, afslag Lent-Oost (Bij restaurant Het Witte huis.) Dan neem je de eerste afslag rechts (na Brasserie Lente). Aan de rechterkant vind je het klooster waar In de praktijk is gevestigd.

OF

Via de nieuwe brug De Oversteek (route S 200). Houdt Lent-Oost aan. Let op: Onderaan de brug ga je het viaduct onderdoor en dan rechts voorsorteren (richting Nijmegen) om rechtdoor te gaan (is eigenlijk bocht naar rechts). Dan links voorsorteren om linksaf te gaan bij de volgende stoplichten.  Dit is afslag Lent-Oost (Bij restaurant Het Witte huis.) Dan neem je de eerste afslag rechts (na Brasserie Lente). Aan de rechterkant vind je het klooster waar In de praktijk is gevestigd.

Kan ik iets voor jou betekenen?

Comments achterlaten is niet mogelijk.