Aanbod

Missie onderzoek

Wil jij graag weten wat jij bij te dragen hebt aan de wereld? Wil je weten wat je persoonlijke missie is? Ik heb een unieke wijze ontwikkeld om dat samen met je te onderzoeken. Uiteraard  nemen we hierbij de intuïtieve weg. Een missieonderzoek is heel waardevol voor je zelf en je onderneming. Het geeft je een duidelijke focus.

Individueel traject

Zou je graag meer je hart en je intuïtie volgen in je leven en/of je ondernemerschap? Maar voert je hoofd nog regelmatig de boventoon? Je vindt het lastig om keuzes te maken. Je voelt dat je dingen anders wilt doen, maar hoe weet je  niet helemaal. Je wil graag de regie terug, maar niet het harde werken vanuit wilskracht. Samen gaan we op zoek naar patronen en mechanismen die in de weg zitten om je hart en zielsverlangen te volgen. Door deze patronen te leren herkennen en alternatieven te ontwikkelen, zal er steeds meer ruimte komen voor je intuïtie. En dat maakt je blijer, vrijer en je ondernemerschap zoveel makkelijker en leuker.

Kring van verbinding: ondernemerschap vanuit vrouwelijke kracht

Wil jij samen met andere vrouwelijke ondernemers onderzoeken wat vrouwelijke kracht in ondernemerschap is en hoe je dat in praktijk brengt? Dan is deze kring iets voor jou. We komen 7 keer samen (om de drie weken) met 7 vrouwen en behandelen we 7 thema’s aan de hand van ingebrachte casussen. Laat je inspireren en voeden door je collega ondernemers!

Women’s Retreat

Regelmatig 0rganiseer ik samen met Mirjana Scheepens vanuit Sisterhood een Women’s Retreat. Dit is voor vrouwen die hun vrouwelijke energie willen herontdekken, en blokkades willen opheffen.

Een dag vol liefde en aandacht voor jezelf. Een dag met opstellingen, creativiteit, stilte en plezier…..en krijg je alle ruimte om thuis te komen bij jezelf en je gedragen te voelen door je ‘sisters’.

Meer info

 

 

 

Comments achterlaten is niet mogelijk.