Aanbod

Training: Voorbij het drama

Spelenderwijs op weg naar innerlijk leiderschap

In dit intensieve programma krijg je een krachtig stappenplan aangereikt dat je helpt Voorbij het drama te komen. Het geeft je de regie weer terug en geeft je de mogelijkheid om in jouw innerlijk leiderschap te stappen, zodat je kan gaan stralen en zijn wie je werkelijk bent. Het programma is een combinatie van theater, energetisch en psychologisch werk. Deze krachtige combinatie maakt dat het speels is, maar ook dat we op verschillende niveaus werken. Het is een intensief programma dat jou de sleutels biedt om  je leven wezenlijk te veranderen.

Het programma duurt zes maanden en bestaat uit 6 live dagen, 6 persoonlijke coachsessies, maandelijkse opdrachten en online intervisie. Voor meer info: mail me! dan ontvang je Ebook dat alles vertelt over deze training en hoe mijn persoonlijke verhaal mij er toe bracht om het te gaan ontwikkelen.

Missie onderzoek

Wil jij graag weten wat jij bij te dragen hebt aan de wereld? Wil je weten wat je persoonlijke missie is? Ik heb een unieke wijze ontwikkeld om dat samen met je te onderzoeken. Uiteraard  nemen we hierbij de intuïtieve weg. Een missieonderzoek is heel waardevol voor je zelf en je onderneming. Het geeft je een duidelijke focus.

Individueel traject

Zou je graag meer je hart en je intuïtie volgen in je leven en/of je ondernemerschap? Maar voert je hoofd nog regelmatig de boventoon? Je vindt het lastig om keuzes te maken. Je voelt dat je dingen anders wilt doen, maar hoe weet je  niet helemaal. Je wil graag de regie terug, maar niet het harde werken vanuit wilskracht. Samen gaan we op zoek naar patronen en mechanismen die in de weg zitten om je hart en zielsverlangen te volgen. Door deze patronen te leren herkennen en alternatieven te ontwikkelen, zal er steeds meer ruimte komen voor je intuïtie. En dat maakt je blijer, vrijer en je ondernemerschap zoveel makkelijker en leuker.

Women’s Retreat

Regelmatig 0rganiseer ik samen met Mirjana Scheepens vanuit Sisterhood een Women’s Retreat. Dit is voor vrouwen die hun vrouwelijke energie willen herontdekken, en blokkades willen opheffen.

Een dag vol liefde en aandacht voor jezelf. Een dag met opstellingen, creativiteit, stilte en plezier…..en krijg je alle ruimte om thuis te komen bij jezelf en je gedragen te voelen door je ‘sisters’.

Meer info

 

 

 

Comments achterlaten is niet mogelijk.