It’s time to rise!

-Je bent groter dan je denkt-

Ik help vrouwen die in zich hebben om impact te creëren, om hun ware zelf te bevrijden en hun volle kracht te omarmen. Zodat zij vanuit hun diepste liefde en grootse wijsheid impact gaan creëren. Impact die de wereld mooier maakt.

Het is tijd dat vrouwen opstaan in hun leiderschap. Het is tijd om te stoppen met onszelf kleiner te maken. De wereld heeft ons nodig. Wij vrouwen bezitten kwaliteiten die heel hard nodig zijn. Wij zijn in staat om een nieuwe werkelijkheid geboren te laten worden. Wij weten hoe we de nieuwe wereld kunnen voeden en beschermen. Net als we dat doen bij een geboorte van een kind. Wij kunnen een grote impact hebben op de wereld om ons heen.

Maar eerst moeten we een nieuwe werkelijkheid in onszelf geboren laten worden. Een werkelijkheid waarin we onszelf in onze grootsheid durven te omarmen.  En dat is geen gemakkelijke weg. Ik weet hoe zwaar het pad is om je steeds te bevrijden van de ballast die je klein houdt. We zijn aardig van onze kern afgedwaald, en de weg terug is niet altijd even duidelijk en zeker niet makkelijk. En toch is er steeds die drang om jezelf te willen bevrijden, zodat je door kan groeien. Iedere vrouw die nu in deze tijd van bewustzijnsverandering op aarde is gekomen om haar licht te laten schijnen,  ervaart met regelmaat grootse angsten en gevoelens van afgescheiden zijn. Dit is noodzakelijk. Deze werkelijkheid creëren we om onszelf laag voor laag te helen. Om stapje voor stapje dichter bij onze kern te komen. En bij elke stap richting onze kern wordt ons perspectief en bewustzijn ruimer. Alsof je angstig in een donkere kamer zit en ineens de lichtknop vindt….dan blijkt het heel anders te zijn dan je kon vermoeden. Maar dan ontdek je opnieuw delen waar het licht nog niet op schijnt. Dus ga je op zoek naar de volgende lichtknop…. om telkens opnieuw te ontdekken dat je werkelijkheid veel groter en anders is dan je voor mogelijk hebt kunnen houden.Want jij bent groter dan je wat je nu kan waarnemen. En hoe groter je bewustzijn groeit, hoe meer je de grootsheid van jezelf kan zien en omarmen. Er is een prachtig  groots licht dat vanuit jouw kern wil schijnen, en het is aan jou om de deuren er naar toe te openen. Want jij wil vanuit je volle licht schijnen, jij wil impact creëren,  zodat er een nieuwe, mooiere wereld geboren kan worden.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.  As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.” – Marianne Williamson

 

Comments achterlaten is niet mogelijk.