Anderen over Linsy

Annet Willink van Vitahnet coach & consultant:

Linsy is voor mij het voorbeeld van “Practice what you preach”.

Ik heb Linsy in onze gesprekken als enthousiast en bevlogen ervaren. Zij is zeer betrokken en biedt de rust en geborgen omgeving om samen te kijken naar de ideeën en/of problemen waar je voor komt.  Het feit dat Linsy psycholoog en ondernemer is maken dat ze zowel de mens als het bedrijf goed bij elkaar kan houden. Zeker voor een zzp’er, die er toch veelal alleen voor staat, is dit belangrijk.

Linsy is in haar begeleiding erg inspirerend en betrokken, ze kijkt naar mogelijkheden waarbij ze ook feitelijk en pragmatisch blijft. Daar waar ze kansen ziet om te verbinden, verbindt zij.

Fleur Dinjens van Dinjens projectmanagement & advies:

Ik vind Linsy een erg prettige en professionele coach. Ze kan goed luisteren en voelt aan wat de vraag achter de vraag is. Ze onderzoekt en staat open voor de ander. Samen met mij gaat ze op zoek naar mijn ontwikkelpunten, gebruikmakend van theoretische kaders. Ze is sensitief en doortastend. Snel van begrip en prettig in de omgang.

Caroline Verhees van Vivaz communicatie advies & regie:

Linsy stelt de juiste vragen en zet mij daardoor aan t denken. Ook vind ik het een grote meerwaarde dat ze volop meedenkt bij concepten. De kracht van Linsy zit in de combinatie van kennis van de menselijke psyche – haar sterke intuïtie – en haar kijk op ondernemerschap.

Regien Strategier Kleur&Styling Advies:

Linsy heeft een snelle klik, is ongedwongen in de omgang en vol enthousiasme. Ze heeft gelijk door wie ze voor zich heeft en had direct de kern te pakken van mijn kwaliteiten. Dat heeft tot gevolg dat ze mij hebt geprikkeld om iets te doen wat ik anders niet gedaan zou hebben en mijn eigen blinde vlek weg te poetsen. Kortom stimulerend en inspirerend! Waar zitten je talenten (verstopt), dat ziet ze heel goed!

Michiel Stoetzer van Time2Dare:

Linsy heeft een scherpe blik en is scherp in haar analyses. Ze weet snel tot de kern te komen. Ze is begaan, zonder zichzelf hierin  te laten gaan. Voor mij is het heel prettig dat Linsy zich opstelt als en collega ondernemer met bijbehorende uitdagingen en twijfels, waaraan heel goed gereflecteerd kan worden. Die herkenbaarheid is  voor mij heel belangrijk. Het geeft vertrouwen en enthousiasmeert. En tenslotte is Linsy gewoon een heel prettig mens.

Fenne Beuker van Graphication:

Linsy is een coach die in een korte tijd een vertrouwensband met je opbouwt, waardoor je open en onbegrensd de sessies instapt. Mede door haar achtergrond als psycholoog kom je snel tot inzicht en concrete stappen zowel privé als in het ondernemen.

Linsy is goed in het pinpointen van de achterliggende oorzaken en knelpunten in je denken en doen en motiveert je, geeft je tools, en het juiste inzicht om je blokkades op te heffen.

Weet jij wat je klanten van jou vinden?

Comments achterlaten is niet mogelijk.