Ontdek de voldoening!

door linsy op 23 mei 2011

Voldoening ervaren is een heel aangenaam, bevredigend gevoel. Wat je doet is dan niet alleen voor je plezier, maar heeft betekenis. Betekenis voor jezelf of voor anderen.

Betekenis voor anderen krijgt je werk eigenlijk vanzelf als je  je aanleg benut. Door werk te doen dat echt bij je past, krijgt jouw kracht de ruimte en daar profiteren anderen van. In je natuurlijke aanleg zit namelijk altijd een meerwaarde voor anderen. Door alleen te doen waar je goed in bent, geef je ook anderen de ruimte om hun kracht in te zetten.

Betekenis voor jezelf krijgt je werk door het maximale uit jezelf te halen. Door jezelf uit te dagen en steeds een stapje buiten je comfortzone te zetten, groei je. Bij elke stap in je persoonlijke groei ervaar je een gevoel van voldoening.

De meeste voldoening krijg je als je werkt vanuit je persoonlijke missie. Je missie is een droom of wens die diep van binnen geworteld is. Deze  wortels vinden hun oorsprong meestal in de kinderjaren. het heeft te maken met iets dat je gemist hebt of iets dat eerder in je leven belangrijk is gebleken. Bij mij is dat zeker het geval. Mijn unieke kracht en waarde werd als kind onvoldoende gezien. Nu is het mijn missie om iedere ondernemer waarmee ik werk, te laten stralen en de unieke kracht zichtbaar te maken.

Als je als ondernemer je werk vanuit je missie vorm geeft, dan voel je een enorme drive. En elke stap die je zet om je droom weer een stukje verder te realiseren, geeft je een enorme boost voldoening.

Weet jij wat je missie is en waar je drive vandaan komt?

{ 1 comment… lees het hieronder of voeg er een toe }

David Bouman juni 9, 2011 om 22:31

Deze blog doet me wel heel sterk denken aan ons gesprek van afgelopen woensdag! Mijn missie had ik al wel in het vizier, maar nu ik weet waar die bron vandaan komt kan ik er met nog meer kracht voor gaan. Is dat niet prachtig?

Groeten,
@davidbouman

Laat een comment achter

Previous post:

Next post: